Τρόποι Αποστολής

Το www.kosmimaforyou.gr  σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραλάβετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται είτε με courier ΕΛΤΑ είτε με το ταχυδρομείο.

Το ταχυδρομείο είναι μια επιλογή που προτείνεται ειδικά για αποστολές στο εξωτερικό, γιατί έχει χαμηλό κόστος και γιατί μέσω της υπηρεσίας συστημένης αποστολής εξασφαλίζεται η σίγουρη παραλαβή των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Επίσης μπορείτε οι ίδιοι να τα παραλάβετε από ένα από τα καταστήματά μας.

Κόστος αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ   στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 29€.

Για παραγελίες μέχρι 2kg : Χρέωση 0,00€ για αξία προϊόντων άνω των 29€ και  4,5€ για παραγγελίες κάτω των 29€.

Υπηρεσία Αντικαταβολής : Για κάθε παραγγελία εντός Ελλάδας χρεώνεται με 2,9€

Η Αποστολή παραγγελιών μέχρι 2kg εξωτερικό ( Γερμανία) υπολογίζεται στα 6€ με συστημένη αποστολή ταχυδρομείου. Για τις υπόλοιπες χώρες, καθώς και για την Κύπρο το κόστος αποστολής μπορεί να διαφοροποιείται.

Ισχύς παραγγελιών

Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 15 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους. Ειδικά για την Παραλαβή από το Κέντρο Διανομής οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 5 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους.
Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας, μη προσέλευση για παραλαβή του προϊόντος, μη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ζητήθηκε με την παραγγελία) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά και από τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλεγεί.

Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής είναι 1-2 εργάσιμες  μέρες. Η διαδικασία αποστολής ξεκινάει κατά κανόνα 24 ώρες μετά από τη στιγμή της παραγγελίας. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Ενδείξεις χρόνου παράδοσης και διαθεσιμότητα

Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν θα βρείτε ένδειξη του αναμενόμενου χρόνου παράδοσης. Ο αναγραφόμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός και αφορά σε παραδόσεις στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων στο κέντρο διανομής, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα.